Цього року сезон переробки цукрових буряків нового врожаю розпочався раніше, ніж у минулому році, що дало можливість з 20 серпня 2014 року виробити 431 тис. тонн цукру, що в 3 рази більше у порівнянні до відповідного періоду 2013 року.
Також, за дев'ять місяців 2014 року у порівнянні до відповідного періоду попереднього року збільшено обсяги виробництва: м'яса свиней свіжого чи охолодженого – на 10,6 % та замороженого – на 22,9 %, м’яса свійської птиці свіжого чи охолодженого – на 4,4 % та замороженого – на 21,5 % , овочів консервованих натуральних – на 28 %, молока рідкого обробленого – на 14,5 %, масла вершкового – на 29,2 %,продуктів молоковмісних, інших – на 30,7 %, горілки з вмістом спирту менше 45,4% – на 0,3 % ,сигарет, які містять тютюн, або суміші тютюну із замінниками тютюну – на 3,7 % .
Прес-служба Мінагрополітики